Foto: Fredagsbar på Toppen

Kom til ginsmagning i 37 meters højde

POPUP Kom til ginsmagning i 37 meters højde med udsigt over byens tage

Du har måske været til ginsmagning før, men du har med garanti aldrig prøvet det på toppen af Aarhus med udsigt over byens tage. Det kan du nu, hvis du køber billet til en ginsmagning, som finder sted på toppen af First Atlantic Hotel i Aarhus Festuge. Det er en ægte gin-afficionado, der er aftenens læremester.

“Gin er ikke bare gin. Vi skal derfor smage på fem vigtige gin-kategorier og forstå, hvordan de hver især er unikke. Først smager vi dem rent, dernæst med tonic. Jeg vil også krydre smagningen med en introduktion til gin og ikke mindst gode historier fra de britiske kolonier og søens mænd,” siger medarrangør Magnus Hamann.

Kickstart weekenden
Når bargæsterne er blevet ginet up, tager den aarhusianske cocktail-mester Joachim Andgren over. Bartenderen mikser lækre cocktails og byder på bobler, som man kan nyde med udsigt over Aarhus’ tage.

“Den anderledes location sætter de perfekte rammer for en hyggelig start på weekenden. Vi håber, at smagningen vil glide over i en sjov fredagsbar med venner og kolleger, inden resten af festugen skal udforskes,” siger Magnus Hamann.

Ginsmagningerne bliver afholdt fredag den 26. august og fredag den 2. september – begge dage kl. 19 på taget af First Atlantic Hotel på Europa Plads. Bag smagningen står Fredagsbar på toppen og Clemens Gastro & Bar. Ginsmagningen koster 300 kroner, og man tilmelder sig ved at skrive til barstart.dk@gmail.com.