Foto: Pixabay.

Småkagehuset på Frederiks Allé lukker efter 14 år

Småkagehuset på Frederiks Allé lukker lørdag den 23. december. 

I 14 år har du kunnet vælge mellem 30 til 45 forskellige slags småkager hos butikken Småkagehuset på Frederiks Allé 102, når du skulle forkæle dine gæster med lidt ekstra godt til kaffen.

Det er slut efter lørdag den 23. december. Parret bag bagerbutikken Hanne og Steen Jensen har NEMLIG opsagt lokalets lejekontrakt og lukker dermed butikken.

Nu skal der soves igennem
Hvad bager-parret skal give sig i kast med, når Småkagehuset er lukket, ved de endnu ikke. Men én ting ved de: De skal sove længe!

“Det er efterhånden 29 år siden, vi startede bager-arbejdet, så nu vil vi bare gerne prøve at sove igennem om natten – og så tager vi den derfra”, fortæller medindehaver Hanne Jensen.

Det er endnu uvist, hvad der skal ske med lokalerne fremadrettet.

Afskedens time
Hvis du vil sige farvel til butikken og dens småkager, kan du gøre det fra klokken 7.30 til 17.30 tirsdag til fredag og fra klokken 7.30 til 14 om lørdagen.

I 2016 kiggede Smag Aarhus desuden forbi Småkagehuset, og det resulterede i en video, der heldigvis foreviger bagerbutikken og de mange småkager. Du kan se videoen og vække din kage-sult her.