Sommer på menuen: Slap Af præsenterer ny sommerdessert

Sommer på menuen: Slap Af præsenterer ny sommerdessert

af -
Foto: Slap Af.

Aarhus-restauranten har fået en ny sommermenu, som blandt andet består af en jordbærmousse.

Sommeren i maj vil ingen ende tage, og det fejrer restauranten Slap Af i Studsgade 8 med en ny sommermenu. Her kan du blandt andet få hvide asparges med stenbiderrogn samt en jordbærmousse med friske danske jordbær og rabarber.

”Den nye menu skulle egentligt være lanceret i juni, men med det her vejr kan vi ikke tillade os at køre vores gamle menu længere,” siger Nikolai Faaborg, som er køkkenchef og fortsætter:

”Vi serverer blandt andet den her jordbærmousse med nogle af de første, danske rabarber og jordbær. Responsen har været rigtig godt, og vi kan mærke, at det er noget, som folk har glædet sig til.”

Jorbærmoussen koster 70 kroner, hvis du bestiller den a la carte, men du kan også bestille tre retters-menuen for 265 kroner. Her får du blandt andet hvide asparges med hollandaisesauce til forret og grillet okseroast med danske kolbemajs til hovedret.

Du kan læse mere om menuen her.

Philip Selmann
Skribent. Har en ph.d. i at spise lasagne og er generelt glad for det italienske køkken. Oliven er mit kryptonit. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.