Illustration: Byggeselskab Olav de Linde.

Udsigt over Smilets By: Nyt højhus får restaurant og skybar

En ny kontorbygning med en restaurant og skybar kan være på vej ved Aarhus Havn. 

Inden længe kan du nyde et måltid mad eller en drink med udsigt over Smilet By. Byggeselskabet Olav de Linde planlægger nemlig at bygge Aarhus’ højeste bygning på Mindet 6 tæt på DOKK1. Kontorbygningen kommer både til at indeholde en restaurant og en skybar. Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Den nye bygning bliver 144 meter høj med 36 etager. På anden etage kommer der en restaurant, som også fungerer som kantine for alle, der arbejder i bygningen. På øverste etage åbner der en skybar.

”Fra anden etage kan man gå ud på taget, hvor vi laver en stor kolonihave med træer, drivhuse og bede, hvor det er meningen, at kokkene kan eksperimentere med at dyrke gulerødder, persille, salat, og hvad de ellers skal bruge i madlavningen, siger Olav de Linde, der ejer byggeselskabet Olav de Linde til Aarhus Stiftstidende og uddyber:

”Der bliver grønt på hele taget af fabriksbygningen, og der kommer orangerier ind mod tårnet. Alle får mulighed for at gå derop via en trappe og nyde udsigten og få noget at spise.”

Ifølge Aarhus Stiftstidende forventes projektet at stå færdigt om fem år.