Foto: Skovmøllen

Skovmøllen: Smørrebrød i historiske omgivelser

Er du på udkig efter klassisk smørrebrød med et moderne twist i stemningsfulde omgivelser? Så er Skovmøllen det oplagte valg. Med en historie der rækker helt tilbage til 1500-tallet, har stedet dybe rødder i den danske madtradition. Du kan derfor se frem til en omgang smørrebrød, der kombinerer traditionelle opskrifter med nytænkende ingredienser – alt sammen i charmerende omgivelser.

Historie, hygge og stemning

Restauranten
Foto: Skovmøllen

Skovmøllen har siden 1500-tallet haft hjemme i det stille ro i Moesgaard. I dag er både historien og omgivelserne med til at give Skovmøllen den charme og stemning, der tydeligt kan mærkes, når du besøger restauranten.

Det historiske spisested er kendetegnet ved et køkken, som tager udgangspunkt i mange års danske madtraditioner. Her får du klassiske, danske retter med et friskt og nytænkende twist.

Udover den gode kvalitet og de klassiske retter, er det gode værtskab og den unikke oplevelse en stor del af Skovmøllens DNA. Her gør personalet altid deres ypperste for at sikre dig en uforglemmelig oplevelse, når du besøger restauranten. Det er dog ikke kun gæsterne, der er i fokus hos Skovmøllen. Her spiller medarbejdernes trivsel også en vigtigt rolle. Du kan derfor forvente et smilende personale, der altid er klar til at give dig en varm velkomst.

Smørrebrød med blik for detaljen

Smørrebrød
Foto: Skovmøllen

Hos Skovmøllen bliver der lagt en ære i at udvælge de bedste råvarer. Maden er lokal og bæredygtig og med sans for selv de mindste detaljer. Det gælder især også, når der bliver lavet smørrebrød.

Det smagfulde smørrebrød spiller en stor rolle hos Skovmøllen – og det med god grund. Her kan du nemlig sætte tænderne i et bredt udvalg af velkendte smørrebrødsklassikere. Du kan blandt andet nyde et stykke med smørstegt rødspætte, en kartoffelmad, Skøvmøllens hønsesalat eller rørt tatar af dansk okse. Er du almindeligt sulten, anbefaler de, at du vælger to stykker smørrebrød – og tre stykker, hvis du virkelig mener det.

Prisen for smørrebrød ligger mellem 110-155 kr., og for den pris får du en smagsoplevelse udover det sædvanlige i hver bid!

Skovmøllen – Nu på Aarhus Ø

Skovmøllen Ø
Foto: Skovmøllen

Når du leder efter det perfekte sted at nyde lækkert smørrebrød i unikke omgivelser er Skovmøllen en sikker vinder. Som noget nyt, er Skøvmøllen nu også at finde ved Bassin 7 på Aarhus Ø. I den nye restaurant møder historien nutiden, og her kan nyde alt det gode fra restauranten ved Moesgaard lige ned til vandet.

I den nye restaurant på Aarhus Ø, kan du også nyde din mad i særlige omgivelser. Bygningen har nemlig en unik arkitektur med stråtag, træhus og drivhus. Så uanset om du besøger Skovmøllen på Aarhus Ø eller ved Moesgaard, kan du se frem til en spiseoplevelse i rammer, der er udover det sædvanlige.

Du finder Skovmøllen på Skovmøllevej 51, 8270 Højbjerg og Skøvmøllen Ø på Irma Pedersen Gade 180C, 
8000 Aarhus C. 

Du kan læse mere om Skovmøllen på deres hjemmeside her.