Foto: Pixabay

Skål: Stor vinfestival på vej i Turbinehallen

SPONSORERET Fredag den 6. oktober inviterer Skjold Burne Vinhandel til vinfestival i Turbinehallen fra klokken 17 til 20.

Er du også ret pjattet med vin – og gad du egentligt godt at møde nogle af dem, der producerer det? Så kan du godt sætte kryds i kalenderen fredag den 6. oktober!

Her inviterer vinforhandleren Skjold Burne Vinhandel nemlig til en stor vinfestival fra klokken 17 til 20 i Turbinehallens rustikke og stemningsfulde hal i Aarhus. Til festivalen kan smages mere end 150 forskellige vine og spiritus.

Det koster kun 150 kroner at deltage, og så kan du møde hele 20 af verdens førende vinproducenter – og ikke mindst smage på den vin, de producerer, selvfølgelig!

Køb din billet til Skjold Burnes vinfestival her

Verdensomspændende franskmænd og traditionsbundne portugisere
Smag for eksempel på vine fra det historiske franske vinhus Domains Barons de Rothschild, der i dag har vinhuse i blandt andet Bordeaux og Argentina

Eller hvad med et glas portvin fra Dourodalen i Portugal, der er lavet på 70 år gamle vinstokke? Vinhuset Nieport har produceret portvin siden 1842, og i dag lyder produktionsmottoet på, at vine skal have friskhed, for at være interessante. Spændende!

Skal det være ekstra festligt kan du også møde manden bag champagnen Charles Mignon fra Champagne-byen Epernay, hvor champagnen bliver produceret efter gamle familietraditioner og bliver lagret i dybe kældre under den gamle by.

Køb din billet til Skjold Burnes vinfestival her

SPONSORERET INDHOLD