Foto: Sidsel & Lasse.

Aarhus-bloggere: Her er byens bedste brunch

Blogger-parret Sidsel & Lasse afslører her deres favorit blandt byens brunchsteder.

Brunch er en sikker og smagfuld vinder året rundt. Dét ved bloggerparret Sidsel Hilding-Hamann og Lasse Ribergård Rasmussen, som på bloggen Sidsel & Lasse ofte deler tips til den aarhusianske brunch-scene.

Smag Aarhus har derfor bedt Sidsel & Lasse give deres bud på, hvor du finder byens bedste brunch – og vinderen har hjemme på Frederiksbjerg:

“Der er mange gode brunches at vælge mellem i Aarhus, og uanset hvilken man udråber til den bedste, vil der nok være nogle, der er uenige. Vi er selv meget begejstrede for brunchen hos hyggelige Juliette i Jægergårdsgade, hvor vi for ganske nyligt har spist en hyggelig fødselsdagsbrunch,” fortæller Sidsel og Lasse.

Gode croissanter og klassiske retter
Det er særligt det, du får serveret, der gør brunchen til noget særligt hos caféen og brasseriet på Jægergårdsgade.

“Gode croissanter, lækker kaffe, hyggelig stemning og de forskellige klassiske retter som oeufs en cocotte samt croque monsieur, madame og garcon gør Juliette til ét af vores absolutte favoritsteder at spise brunch. Bestiller man ‘Juliette brunch,’ får man alt, hvad ens sultne brunch-hjerte kan begære,” siger Sidsel og Lasse.

Insta-venlighed og kvalitet
Det er særligt et indbydende look samt god smag og kvalitet, der er i fokus, når bloggerparret skal bedømme en brunch.

“Som bloggere kan vi jo ikke sige os fri for, at udseendet – Insta-venligheden – har lidt at sige, når en god brunch skal vurderes. Selvfølgelig er dette fuldstændig underordnet, hvis ikke smagen og kvaliteten er i orden, så det kommer trods alt på førstepladsen,” udtaler Sidsel og Lasse.

Til gengæld er prisen ikke et væsentligt parameter.

“Prisen er egentlig ikke så vigtig for os, da vi ikke spiser brunch specielt tit. Så når vi endelig har besluttet os for at gøre det, er det ok at bruge lidt penge på et godt brunchmåltid, som man kan sidde og hygge sig med i en time eller to,” fortæller parret.

Artiklen blev oprindeligt bragt i en sommerserie, hvor Smag Aarhus spurgte en række Aarhus-bloggere om byens bedste blandt en række kategorier.