Foto: Mademyday

Send kaffe over SMS med Mademyday

CAFÉ Over 30 caféer og spisesteder i Aarhus er med i en ny app, som gør det muligt at sende kaffe eller mad med SMS til venner og bekendte.

Af Mikkel T. Krogh

Skylder du din ven en øl som tak for hjælpen? Eller har du en veninde, der trænger til lidt opmuntring? Så kan du nu sende kaffe eller mad som en overraskelse via din smartphone med den aarhusiansk udviklede app mademyday. 33 caféer, kaffebarer og spisesteder er med i appen, herunder kaffebaren La Cabra i Latinerkvarteret.

”Vores kunder har taget rigtig godt imod muligheden for at sende kaffe og cupcakes, og det er super nemt for os at indløse gaverne,” siger direktør Esben Piper fra La Cabra i en pressemeddelelse.

Vil støtte lokale steder
Appen fungerer ved, at du vælger gaven, du vil sende, indtaster mobilnummer og betaler i appen, hvorefter en SMS tikker ind hos den heldige modtager, der indløser direkte på mobilen. Bag udviklingen står aarhusianske Ida Christine Andersen, der tidligere har arbejdet på flere caféer og restauranter i byen.

”Det er vigtigt for os at tilbyde vores brugere kvalitetsoplevelser fra gode, lokale steder og støtte op de mange dygtige restauratører, der er i Aarhus. Stederne er nøje udvalgt på baggrund af høj kvalitet, hyggelig stemning og gode råvarer,” siger Ida Christine Andersen.

Med i den nye app er også spisesteder som Memphis Roadhouse, Spiselauget og Chido, caféer som Fika, Foodfein og Globen Flakket samt drinksbarer som Fidels og Herr Bartels. Se alle stederne og gaverne her.

Læs artikel: Bestil to-go-kaffen over mobilen
Læs guide: 5 kaffebarer med killerskills
Læs artikel: Ny kaffebar på Frederiksbjerg