Schweizerbageriet

Godmorgen: Schweizerbageriet klar med gratis naturbrød

Schweizerbageriet på M. P. Bruuns Gade 56 giver gratis naturbrød til din nabo og smagsprøver på te fra A. C. Perch’s Thehandel på lørdag den 13. oktober.

Du kender det sikkert – du siger hej, når du møder din nabo i opgangen, men I mødes aldrig rigtigt. Den tanke vil Schweizerbageriet på M. P. Bruuns Gade 56 gerne gøre op med. Derfor har bageriet planlagt noget helt særligt på lørdag den 13. oktober. Fra klokken 6.30 til 13 kan du købe bagerens helt nye naturbrød og få ét gratis med til din nabo. Brødet er lavet af surdej, og det er bagt i en stenovn.

”Det særlige ved det nye brød er, at det er bagt på spiret rug og fermenteret mel. Rugkernen er allerede blødgjort og spiret – det vil sige, det har åbnet sig. Det giver et spændende brød, som er rigtig sundt,” fortæller Tine Lajer Petersen, der er indehaver af Schweizerbageriet og fortsætter:

”Vores kunder får lov til at smage, dufte og mærke på råvarerne. På den måde kommer de til at forstå, hvordan godt brød bliver til.

Endnu en lun nyhed i ærmet
Det nye brød er ikke den eneste nyhed hos Schweizerbageriet. Fra på lørdag kan du fremover også købe teæsker fra A. C. Perch’s Thehandel.

For rigtig at byde de nye teæsker velkommen, vil der  på lørdag fra klokken 8.30 til 13 være en ansat fra A. C. Perch’s Thehandel, som står klar med en gammeldags samovaren til at dele smagsprøver ud på særligt udvalgte te, der passer til årstiden. Du kan læse mere om Schweizerbageriet her.