Foto: Stonemuse

Sandwichbaren FFood satser på sunde salater

SALAT Nu kan du også få friske salater på Vesterbro Torvs skarpeste sandwichbar FFood.

Glem alt om slatne salatblade og kedeligt kød, når du skal have salat to go. Sandwichbaren Ffood på Vesterbro Torv har nemlig lige opgraderet menukortet med en stor salatbar fyldt med indbydende ingredienser.

Du stykker selv den grønne ret sammen af tre slags salater, én slags kød, seks slags toppings og en dressing. Kør for eksempel veggie-stilen med babyspinat, edamamebønne-mos, friske figner og persillepesto eller vælg den spicy udgave med rødkål, kylling, hjemmesyltede rødløg og chipotleskyr.

Nemt to go
Det populære takeawaysted, som er kendt for sine friske sandwiches og juicer, har samtidig gjort det nemmere rent faktisk at spise sin to go-salat i parken eller på stranden.

“Når du har valgt alle ingredienser fra vores salatbuffet, mikser vi din salat for dig i en stor skål. På den måde bliver salat, topping og dressing godt blandet, så du slipper for først at spise dig igennem ét lag, inden du kommer til det næste. Samtidig får du en stor salatboks, hvor der er god plads til al maden,” siger indehaver Stiig Jensen fra Ffood.

En salat på 400-500 gram koster 70 kroner. Læs mere her.