Foto: Goganic.

Økologisk sandwich- og salatbar er godt kommet fra start

Sandwich- og salatbaren Goganic har fået en fin start på tilværelsen i Aarhus.

Er du vil med sandwich og pastasalat? Så skal du et smut forbi Banegårdsgade 14: Tilbage i december 2017 slog sandwichbaren Goganic dørene op i Banegårdsgade 14, og her kan du købe økologiske og hjemmelavet sandwich, pastasalater og friskpresset juice.

”Siden vores åbning har vi udviklet en masse på vores koncept, men nu er vi faldet rigtig godt tilpas, og aarhusianerne har taget godt imod os,” siger ejer og kok, Dimitris Stinis.

Egen produktion på sigt
Dimitris Stinis har sammen med sin kone købt en gård på Djursland, så Goganic på sigt selv producerer mange af råvarerne. Dimitri Stinis mener, at der mangler en sandwichbar med lignende bæredygtige koncept i Aarhus.

”Udvalget har været præget meget af fastfood, så vi ville skabe et lidt anderledes koncept. Det hele er økologisk og lavet fra bunden, og planen er så, at råvarerne skal være bæredygtige og komme fra vores egen gård,” siger ejeren af Goganic.

Det bliver dog først en gang i 2019, at gården for alvor bliver taget i brug, da parret er ved at åbne endnu en Goganic i Barcelona. Goganic satser også på at åbne en tredje butik i København, når kæden er faldet på plads i Spanien.

En pastasalat koster 50 eller 65 kroner alt efter størrelsen, Goganics sandwiches koster 56 kroner, og en friskpresset juice koster 50 kroner. Du kan se menuen og åbningstiderne her.

Oktober 2020

Optællingen er i gang

Tilmeld vores nyhedsbrev