Mums: Her er Salling Supers bud på en nytårsmenu i topklasse

SPONSORERET: Vil du imponere dine nytårsgæster med en hjemmelavet gourmetmenu, har Salling Super sammensat en menu med udsøgte råvarer. 

Er du en af dem, der glæder sig til at bruge en hel aften i køkkenet for at forkæle nytårsgæsterne med en lækker gourmetmenu? Så vil du elske at købe ind til middagen hos supermarkedet Salling Super på Strøget, hvor du finder et væld af lækre kvalitetsråvarer og udsøgte ingredienser til en mundvandsfremkaldende nytårsmenu.

Kniber det med kreativiteten, har Salling Super sammensat et forslag til en menu, du kan give dig i kast med nytårsaften. Den er udelukkende baseret på de varer, du kan finde i Salling Supers butik, så du behøver kun at handle ét sted.

Får du brug for vejledning under indkøbene, står Salling Supers medarbejdere altid klar til at dele ud af deres store viden. Når du er færdig, hjælper servicemedarbejderne dig med at pakke varene sammen og levere dem til P-huset, og køber du for over 500 kroner, er der gratis udbringning lige til din dør – nemmere bliver det ikke.

Se Salling Supers gode nytårstilbud her

Den perfekte start
På årets sidste dag skal der selvfølgelig lægges ud med en omgang snacks. Salling Super foreslår et kræmmerhus af filodej med rørt tatar af oksekød fra butikkens slagter – toppet med estragon-mayonnaise og karse.

Én snack kommer sjældent alene, og det gælder også her. Forkæl derfor også dine gæster med Salling-slagterens flæskesvær og en dip lavet på miso samt sprøde rugsnacks med slagterens hjemmerøgede andebryst toppet med marmelade lavet af brunede løg.

Du kan også lave en omgang italiensk bruschetta af brød fra Salling Bageren med skiver af varmrøget ørred og revet Havgus-ost fra Arla Unika. Det hele bør skylles ned med en Bollinger Champagne i bedste James Bond-stil.

Se Salling Supers gode nytårstilbud her

Salling-Super-champagne-spons

Koldrøget laks med avokadocreme
Når selskabet er klar til at sætte sig til bords, foreslår Salling Super en forret med koldrøget laks a la Royal med avokadocreme med pisket rygeost, pocherede skorzonerrødder i smør og blomkål som sprød crudité.

Sauce skal der til, og her anbefaler Salling Super en sag på brunet smør fra Naturmælk, pistacienødder, mandler og hasselnødder, alt sammen smagt til med soya og ingefær. Både laks og avokado er fede sager, og derfor skal vinen matche i fedme. Prøv for eksempel en fed Chardonnay – den vil ikke skuffe!

Læs mere om Salling Supers store udvalg her

Dansk kødkvæg med pommes fondant og creme på persillerødder
Gourmetstilen er lagt fra starten, og derfor skal du naturligvis fortsætte med at glæde dine gæster med en fabelagtig hovedret.

Salling Super foreslår, at den skal bestå af chateaubriand – det midterste af en oksemørbrad – af dansk kødkvæg. Ved siden af kan du lave pommes fondant, en creme på persillerødder kogt i fløde fra Naturmælk, syltede og brændte skalotteløg og en sauce på trøffel og portvin fra Oscar Signature.

Som prikken over i’et kan du drysse gavmilde mængder høvlet vintertrøffel fra slagteren over retten – så garanterer vi, at den sidder lige i skabet! Vinen, du kan drikke til, kan for eksempel være den spanske Tres Picos, der er en rig og velstruktureret rødvin.

Se nogle af Salling Supers gode nytårstilbud her

Salling-Super-Jacob-Jacob-sorbet-spons-1024x670

Marzarintærte med friske bær
Desserten er det sidste smagsindtryk, du giver dine gæster, og derfor kan det betale sig at runde aftenen flot af.

Du kan for eksempel købe en marzarintærte fra Salling Bageren og toppe den med friske bær og en lemoncurd, der er pisket med citronverbena. Ved siden af kan du lægge en kugle sorbet fra isproducenten Jacob & Jacob, og i glasset kan du servere sherryen Don PX fra Spanien.

Alle ingredienser og råvarer kan fås hos Salling Super, og mellem jul og nytår er der tilmed tilbud på mange af varerne. Har du spørgsmål til, hvordan du skal give dig i kast med de forskellige retter, er du velkommen til at spørge slagteren i Salling Super til råds om de forskellige opskrifter.

Du kan gøre dit indkøb til nytåret hos Salling Super fra klokken 10 til 20 den 29. december, fra klokken 9 til 20 den 30. december og fra klokken 9 til 14 den 31. december.

Læs mere om Salling Supers store udvalg her