Pressefoto.

Café med udsigt: Salling Rooftop udvider med café- og eventområde

Det populære Salling Rooftop på toppen af stormagasinet bliver udvidet med et stort overdækket café- og eventområde.

Har du nydt en frokost eller en drink på toppen af Salling med udsigt over byen? Så har du nok bemærket store mængder af mennesker, der har gjort dig følgeskab.

Salling Rooftop er nemlig så populær, at stormagasinet ny udvider den 2.000 kvadratmeter store tagterrasse med et nyt indendørsareal, der blandt andet skal bruges til koncerter, lukkede arrangementer, caféplads og workshops. Det skriver Salling i en pressemeddelelse.

“Vi er fuldstændigt overvældede over den store interesse, og derfor kan vi med glæde konstatere, at vi har brug for mere indendørs plads til vores gæster i de kolde måneder. Samtidig har efterspørgslen på lukkede arrangementer fra private, virksomheder og institutioner været stor, og det vil vi nu imødekomme med udvidelsen,” siger direktør for Salling Stormagasiner, Marianne Bedsted.

Udvidelsen skaber plads til events med op til 80 mennesker, og Salling kan allerede nu løfte sløret for, at der blandt andet venter koncerter under sommerens jazzfestival og live talks med kendte danskere.

Stormagasinet regner med, at udvidelsen står færdig i maj.