Foto: Salling

Salling får lysende facade med én kilometer LED-lys

Stormagasinet Salling har fået lysende facade af en kilometer LED-lys.

Har du svært ved at finde Salling, når du skal ned og købe lækkerier i Salling Super i kælderen? Fremover er det blevet lettere at få øje på stormagasinet på Strøget. Salling har netop installeret én kilometer permanente LED-lys på facaden, som lyser op i vinterens mørke. Motivet på bygningen vil variere henover året efter årstiderne og særlige mærkedage.

“Vi har arbejdet på det her i rigtig lang tid. Det er januar, så vi har taget julebelysningen ned, og så starter kulturhovedsåret om ni dage, så vi synes ikke, timingen kunne være bedre,” siger direktør i Salling Marianne Bedsted til TV2 Østjylland.

Tegn selv på facaden
I denne weekend kan du selv bidrage til facadens udsmykning og tegne med lys på facaden ved hjælp af deres smartphone. Det foregår fredag fra kl. 17-19 og lørdag fra kl. 16-18. Salling vil også selv markere begivenheder på lysfacaden.

“Det helt særlige ved den dynamiske lysfacade er, at den er en måde at kommunikere med byen på og udadtil for os. Den giver folk forskellige oplevelser og variere i løbet af året,” siger Marianne Bedsted.

Den første store anledning bliver åbningen af kulturåret den 21. januar, hvor Aarhus 2017 får lov til at benytte lysfacaden.