Teater Bodega

Sæson for ’Valgflæsk’ – Her kan du spise stegt flæsk

I morgen er der valg, og det betyder også, at flere ugers valgkamp med politikernes ’valgflæsk’ er ved at være ovre. Så hvorfor ikke fejre valgdagen med en ordentlig omgang stegt flæsk? Vi guider dig til tre steder med stegt flæsk i Aarhus. Rigtig god valgdag til alle – og til politikerne: Godt kæmpet!
Vi tager forbehold for, at restauranterne har skiftet over til kun at have julemad.

Rådhus Kaféen

Sønder Allé 3, 8000 Aarhus

Det er valg, og hvad er mere nærliggende end at spise en omgang ’valgflæsk’ lige over for Rådhuset? Stedet, hvor der i den grad er blevet lavet politiske aftaler igennem årene. På Rådhus Kaféen laver man klassisk dansk mad, og derfor er der selvfølgelig også stegt flæsk. Det bliver serveret i store mængder med kartofler, persillesovs og rødbeder. Med andre ord – alt det, der skal til. Det hele får du for 167 kroner, og så er de gode til at fylde op.

Teater Bodega

Skolegade 7, 8000 Aarhus

Vi tager fra Rådhus Kaféen og ned på en af byens andre legendariske spisesteder. Nede på Skolegade bag Domkirken finder du Teater Bodega. I de hyggelige omgivelser med minder fra Aarhus Teaters historie på væggene finder du en af byens bedste restauranter, når det kommer til klassisk dansk mad. Her får du selvfølgelig også stegt flæsk med persillesovs, hvide kartofler og hjemmesyltede rødbeder. Det hele til den rørende pris på 152 kroner.

Restaurant Klokken

Mindegade 6, 8000 Aarhus

Fra to gamle drenge i klassen og over til en lidt nyere restaurant, nemlig Klokken. Klokken er dansk mad i store portioner og i hyggelige omgivelser. Deres stegt flæsk er ad libitum og kommer selvfølgelig med kartofler, hjemmesyltede rødbeder og persillesauce.

De serverer stegt flæsk i hverdagene, så det passer perfekt til valgdagen. For at bestille det skal du booke bord og skrive ”HVERDAGSFLÆSK” i bookingkommentaren.

Det koster 179 kroner at få stegt flæsk ad libitum.

Stegt flæsk

Se alle