Foto: Visit Aarhus

Sådan: ARoS slog alle rekorder sidste år

Byens kunstmuseum har succes som aldrig før.

Kunstmuseet ARoS, hvor den fortrinlige restaurant ARoS Food Hall har til huse på øverste etage, gik ud af 2016 med et rekordhøjt besøgstal. Hele 835.606 besøgte museet i årets løb, hvoraf hele 73,5 procent indløste billet til gallerierne.

“Det høje besøgstal understreger, at ARoS er et attraktivt sted at besøge. Vi har haft et stærkt og relevant program, åbnet formidlingscentret ARoS Public og erhvervet den 50 meter lange Valkyrie Rán, som kan opleves af alle, der besøger museet. Derudover har der været øget fokus på Aarhus og dermed også ARoS som destination i medier verden over,” siger museumsdirektør Erlend G. Høyersten.

Udstillinger tiltrækker publikum
Det er blandt andet udstillinger som “Robert Mapplethorpe – On The Edge”, “Hold Your Beliefs Lightly” med Grayson Perry, “Textures of Life” med portugisiske Joana Vasconcelos og senest “Den vilde, vovede og sene Willumsen”, der har været med til at trække et stort publikum til ARoS fra både ind- og udland. Og forventningen er fortsat succes.

“Vi glæder os til at byde vores besøgende på endnu flere kunstoplevelser i 2017, hvor vi også har et meget ambitiøst program,” siger Erlend G. Høyersten.

Se ARoS’ program for 2017 her.