Foto: Pixabay.

Så er det sommer: Kom til morgenbadning med østers og champagne

Snart kan du fejre sommeren med morgenbadning og lidt godt til ganen.

På mandag den 4. juni kan du kickstarte ugen på bedste vis med en morgendukkert i havet sammen med Natur Retur på Den Permanente i Aarhus. Frivilliggruppen af naturentusiaster følger dukkerten på stranden op med en omgang østers og champagne.

Arrangementet koster 30 kroner og varer fra klokken 6.45 til 7.15.

”Vi gør det, fordi man vågner af en tur i vandet og har det helt fantastisk bagefter! Det giver os mulighed for at udnytte den omkringliggende natur, og så kan vi mødes og have en god oplevelse”, siger Laurids Enevoldsen som er medvært til arrangementet.

Dagen starter ud med en kort introduktion og et frisk morgenbad. Efter morgenbadet er det tid til den helt store fejring med østers og boblende champagne fra Clausens fiskehandel.

Sommerfejring
Natur Returs morgenbadning foregår den første mandag i hver måned. Den 4. juni er det sommerens indtræden, der skal fejres med manér. I de koldere måneder kan du også komme til morgenbadning med kaffe og croissanter. Du kan tjekke Retur Naturs Facebookside for mere information.

Hvis du vil tilmelde dig eventet skal du sende en betaling på Mobilepay med dit navn og teksten ”morgenbadning” til telefonnummer 51 89 15 89.