Foto: BARe VIN

Så er der online vinbanko: Plader og en flaske for kun 100 kroner

Vær med når vinforretning holder online vinbanko til en god pris – og du ér sikret vin.

Skal der snart til at ske noget? Har du det også stramt med, at det har lange udsigter med at kunne gå i byen på en fredag aften?

Heldigvis kan du nu holde festaften hos dig selv og dine nærmeste 5, når BARe VIN inviterer til online vinbanko. Arrangementet løber af stablen fredag d. 22. januar kl. 20.

Konceptet er enkelt: Du får én flaske vin og tre spilleplader for kun 100 kroner, og så er det ellers bare at krydse fingre for, at du er den første til at ringe ind og råbe BANKO.

“Det er en del af vores DNA at afholde events i butikken, men tiden gør, at vi må tænke alternativt. Derfor har vi valgt at flytte fællesskabet online. Vi prøvede lidt spontant at lave jule banko online i december, hvilket gik super godt. Så vi har lyst og mod til mere,” skriver Brita Vejrup Ricter, den ene indehaver af BARe VIN, i en pressemeddelelse.

Du henter bankoplader og vin i BARe VINs butik i City Vest. Der vil være flere forskellige slags vin at vælge imellem, så du helt sikkert kan finde noget, der falder i din smag.

Spillet kører live på Facebook. Hvis du tilmelder dig begivenheden på BARe VINs facebookside, får du adgang.

Held og lykke!
Take away for restaurantelskere

Se alle