Så er der øl: Danmarks største øl-marked i Aarhus

Så er der øl: Danmarks største øl-marked i Aarhus

af -
Foto: Pixabay.

Lørdag den 16. Juni kan du opleve et fantastisk øl-univers i Ridehuset.

Er du klar til at smage på lækre øl i massevis? Så skal du sætte et stort kryds i kalenderen den 16. Juni, når Ridehuset på Vester Allé 1 slår dørene op til Danmarks største øl-marked fra klokken 12 til 20.

Her deltager over 20 bryggerier og mikrobryggerier, og du kan få nye og spændende øl fra både Danmark og udlandet. Det koster 50 kroner at deltage, og du kan blandt andet smage på øl fra Mikkeller, Fur Bryghus, Husbryggeriet Jacobsen og Restaurant Domestic.

Også godt til ganen
Når du bliver sulten, kan du sætte tænderne i kvalitets-supper fra Soup Nerds, som er baseret på danske, økologiske og kødfri råvarer. Du kan blandt andet få en varm jordskokkesuppe, gazpacho eller koldskål. Arla Unika kommer også med nøje udvalgte osteanretninger, der passer godt til øl. Hvis du er mere til is, kan du nyde en lækker is  fra Mammis Gelato, som også besøger øl-markedet.

Du kan se den fulde oversigt over alle de tilmeldte bryggerier her.

Ninna Jacobsen
Dessertelskende kommunikationsstuderende med ikke kun én sød tand, men et helt tandsæt af søde tænder. Chokolade og bland selv slik er opskriften på en god dag. Studerer Kommunikation og Mediestrategi på Via University College.