Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste shawarma

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste shawarma

af -
Ifølge læserne får du byens bedste shawarma hos Royal Shawarma Bar. Foto: Royal Shawarma Bar.

Mere end 1.200 af Smag Aarhus’ læsere har kåret byens bedste shawarma. 

Mørt kød, sprød salat, godt brød og snasket dressing. Der er ikke meget, der slår en frisk shawarma, og hos Royal Shawarma Bar på Ryesgade har de byens bedste af slagsen. I hvert fald hvis man spørger Smag Aarhus’ læsere.

Med næsten 19 procent af stemmerne indtager Royal Shawarma Bar en førsteplads blandt byens shawarmabarer i en stor læserafstemning, som Smag Aarhus netop har gennemført med over 1.200 besvarelser.

“Det er kæmpestort for os, for det er den eneste måde, vi kan blive belønnet på. Det er en bekræftelse af det at drive en forretning og have dejlige kunder, så det er vildt dejligt. En kæmpe nyhed,” siger indehaver Mahmoud Sheikh fra Royal Shawarma Bar.

Kalvekød fra unge dyr
Ifølge Mahmoud Sheikh er der flere årsager til, at Royal Shawarma Bars udgave af den elskede rulle er noget helt særligt. Én af dem har at gøre med kødet.

“Vi bruger kalvekød fra unge dyr og i god, dansk kvalitet. Og så bruger vi ikke krydderier, men marinerer kun med salt og peber. Så får man den grillede kødsmag, som vi synes er bedst,” siger han.

Alt er hjemmelavet
Grøntsagerne er altid skåret inden for den sidste time, mens brødet er friskbagt og hjemmelavet. Ganske som alt andet hos Royal Shawarma Bar, der åbnede i 1998 og dermed snart har 20 års jubilæum i Aarhus.

“Alt hos os er hjemmelavet. Fra dressing til brød, hummus og falafler,” fortæller Mahmoud Sheikh.

Ali Baba og Hos Bilal
Lige i hælene på Royal Shawarma Bar kommer Ali Baba i Vestergade, som indtager andenpladsen i kampen om byens bedste shawarma. Tredjepladsen er Hos Bilal i Bazar Vest.

Hele top 5 ser ud som følger:

  1. Royal Shawarma Bar (Ryesgade)
  2. Ali Baba (Vestergade)
  3. Hos Bilal (Bazar Vest)
  4. Koc Kebab (Åbyhøj)
  5. Shawarma King (Immervad)

Stort tillykke til alle 🙂

Louise Højmark
Chefredaktør. Elsker mad og journalistik og stræber efter at forene de to på bedst mulig vis. Uddannet cand.public. i analytisk journalistik og har en svaghed for god kaffe, croissanter og flæskesteg med det hele.