Iskold nyhed: Romkugleisen er landet i Aarhus

Iskold nyhed: Romkugleisen er landet i Aarhus

af -
Paradis

Du kan fra i dag den 8. august smæske dig i forfriskende romkugleis hos Paradis på M. P. Bruunsgade i Aarhus, når butikken åbner klokken 12.

Har du gået og ventet i spænding? Så er ventetiden slut nu. Fra i dag kan du nemlig få romkugleis i Paradis butikken på M. P. Bruunsgade 52, mens butikken på Nørregade 40 sælger den fra i morgen den 9.august. Det er perfekt timing, når nu den danske sommer ingen ende vil tage.

”Vi har haft stor efterspørgsel på isen, og vi ønskede at lave vores egen version. Romkugleisen er lavet på økologisk Thise mælk, brownie, Santo Domingo økologisk fairtrade kakao og rom-essens,” fortæller Lars Bertelsen, ejer af Paradis i Aarhus.

Det er desuden muligt at få veganske is i begge butikker. De byder både på sorbet, men også på veganske is lavet på havremælk. Paradis har åbent fra klokken 12 til 22 hver dag i hele august, og her kan du altid købe en kugle is eller fem.

Johanne Westh Sloth
Skribent. Jeg er vild med pasta i alle former, nyder sol-lune jordbær, og en iskaffe slubres så hurtigt, at jeg får brain freeze. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.