Foto: Pixabay Images

Tillykke: Aarhus-slagter blandt Danmarks bedste

Slagter-butik i Risskov er kåret som landets næstbedste.

Specialbutikken Risskov Slagteren i det nordlige Aarhus er kommet ind på en flot andenplads i dysten om at blive Danmarks bedste privatslagter. Det skete, da erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer for nylig uddelte ‘Slagterprisen 2016’.

“Der var godt nok nerver på, fordi der var så meget på spil. Jeg hørte i krogene, at det var millimeter, som skilte os ad. Jeg er tilfreds, og når jeg ser tilbage, er jeg blandt de bedste privatslagtere i landet. Det gør mig pavestolt,” fortæller ejer Peter Thisgaard fra Risskov Slagteren til Lokalavisen Aarhus.

En række specialiteter
De seneste ni år har slagtermesteren stået bag Risskov-butikken, der er kendt for sit store udvalg af specialiteter. Her kan du for eksempel købe den særlige Hopballe-kylling eller få en Gråsten Gourmetand med hjem i køkkenet.

Derudover langer Risskov Slagteren også en masse tips og inspiration over disken. Hver uge er der eksempelvis ideer til aftensmaden at hente på madplanen, og står den på en god bøf, er der også gode råd hos slagtermesteren.

Risskov Slagteren blev konkret nr. 2 i konkurrencen ‘Slagterprisen 2016’ i kategorien ‘Årets privatslagter’. På førstepladsen kom Munkholm Slagteren fra Holbæk på Sjælland. Læs mere her.