Foto: Rigtig Kaffe

Stor kaffebutik åbner i Aarhus

BUTIK Rigtig Kaffe fra Skanderborg åbner ny butik i store lokaler på Banegårdspladsen.

Den 16. november kan kaffeelskende aarhusianere få stillet deres kaffetrang, når Rigtig Kaffe åbner en ny butik på hele 165 kvadratmeter på adressen Banegårdspladsen 20, der tidligere har huseret en slikbutik og et turistkontor.

Der er blevet knoklet i de seneste måneder, hvor ejerne har arbejdet hårdt på at renovere lokalerne og sætte kaffemaskiner op til demonstration. Det er muligt at se og prøve alle maskiner, før man gør et køb. Udvalget kommer til at bestå af mere end 40 forskellige espressomaskiner, luksuskaffe fra Italien og økologisk kaffe. Der vil også være et bredt udvalg af forskellige slags te.

Kyndig vejledning
“Det er vigtigt for os, at man som kunde får den bedste oplevelse og vejledning, og derfor er alle espressomaskiner sat til og fyldt op med vand og bønner, så man kan se og prøve, hvordan maskinerne fungerer, og selvfølgelig få mulighed for at smage på kaffen”, siger de to ejere Anne-Dorthe og Morten Melballe.

På åbningsdagen vil der blive serveret kaffe sammen med en række køtilbud fra butikkens åbningstid kl. 9.00-20.00.

Rigtig Kaffe har siden åbningen af deres webshop i 2009 haft lager- og showroom på Godshåbsvej i Skanderborg og er senest i 2015 blevet tildelt Børsens Gazelle-pris, som et symbol på deres stigende vækst.