Arkivfoto: Pixabay.

Ribs & Rødvin: Vinbodega får nyt madkoncept

Fra den 26. juli er der hver onsdag ribs og rødvin på menuen hos MasVino Vinbodega. 

Er du vild med ribs – og ikke mindst rødvin? Så glæd dig til onsdag den 26. juli, hvor MasVino Vinbodega ved Klosterport introducerer det nye onsdags-madkoncept Ribs & Rødvin.

For 275 kroner per snude får man serveret langtidsmarinerede barbecue-svineribs, tomatsalat af solmodne teater, hjemmebagt surdejsbrød og aioli – og så kan du selvfølgelig væde ganen med mindst tre forskellige slags af MasVinos egne importerede rødvine fra Nordspanien.

Hyggen er i centrum
Det nye koncept er ifølge medejer af MasVino Malthe Emil Bøgh Olesen i forlængelse af vinbodegaens tidligere onsdagskoncept Krabbe & Cava.

“Overordnet kan man sige, at vores tanke med eventet er at samle folk til en festlig spisning, hvor det er hyggen, der er i centrum, og hvor man må kaste med maden, te sig med en hagesmæk på og samtidig sidde sammen med andre gæster, så snakken kan sprede sig. Det skal være afslappet og sjovt,” udtaler Malthe Emil Bøgh Olesen.

Ribs & Rødvin finder sted hver onsdag klokken 19 til 21 fra den 26. juli. Husk at bestille plads. Du kan læse mere om MasVinos nye onsdagskoncept her.