Retour Steak

ANNONCE

Retour Steak er et kvalitets-steak house med fokus på gode, smagfulde bøffer krydret med det bedste fra årstidens råvarer. Temaet er travl bistro, og kernen i hele oplevelsen er, at kunden får en afslappet og uformel oplevelse, som også afspejles i servicestilen.

Det enkle og elegante bistrolokale skriger kvalitet, uhøjtidelighed og højt tempo. Menukortet byder på et udvalg af charcuterie, jomfruhummer med grillet citron og mayo, tre til fire forskellige forretter, ribeye fra Uruguay og forskellige udskæringer af dansk krogmodnet oksekød samt sprøde fritter med den populære Oubæk’s hjemmepiskede bearnaise.

Er man ikke i bøfhumør, bydes der på pighvar, burger eller klassisk steak-tatar. Til sukkergrisene byder dessertkortet på flere klassiske desserter efter middagen.

Hver søndag fra klokken 17-21 serverer vi sunday roast. Forretten skifter hver uge, mens hovedretten serveres family style og altid består af oksesteg med pommes frites, bearnaise og grøn salat. Dessert kan eventuelt tilkøbes fra menukortet. 2 retter koster 225 per person (skal vælges af hele bordet).

Besøg vores hjemmeside
Besøg vores Instagram