Fusionskøkken: Restaurant Bardok åbner på Åboulevarden

Fusionskøkken: Restaurant Bardok åbner på Åboulevarden

af -
Pixabay

Restaurant Bardok åbner snart i The Burger Joints gamle lokaler på Åboulevarden 51 med mad inspireret af det italienske, mellem- og østeuropæiske og tyrkiske køkken.

Bag den nye restaurant står Martin Fryd, Mads Schriver og Daniele Antonelli, der også stod bag den nu lukkede Restaurant Sårt. Nu er de tre klar med en ny restaurant, hvor der er fokus på det gode håndværk og gode råvarer.

“Maden bliver en blanding mellem italiensk, mellem- og østeuropæisk samt tyrkisk. Vi har svært ved at sætte ord på, hvad det er for noget mad, vi laver, for vi laver en kombination af de forskellige kulturer, og der er vist ikke andre, der gør det samme som os”, siger Martin Fryd til Lokalavisen Aarhus.

Less is more
Det har i længere tid været planen, at de tre ville åbne et nyt sted, som skulle være mindre og mere overkommeligt end Sårt, så maden igen kunne komme i højsædet.

“Sårt var blevet for stor, og vi var blevet for mange ansatte. Vi brugte for meget tid på alt andet end at lave mad. Det er dét, vi helst vil, og det er dét, vi er gode til. I Bardok er som udgangspunkt bare os tre, og vi kommer selv til at stå for at lave maden, servere den og vaske op efter gæsterne” fortæller Martin Fryd til avisen og fortsætter:

“Der kommer til at være lidt høj musik, og stemningen bliver meget uformel. Man får et glas vin og mad, så man er mæt til omkring 300 kroner.”

Restauranten får plads til 25-30 mennesker, og der kommer desuden en bar, hvor gæster kan få sig en drink. Ejerne af Restaurant Bardok håber på at kunne åbne op for gæster i midten af februar.

Jesper Konggaard
Skribent. Jeg er en sucker for spændende mad fra fjerne egne, men jeg er heller ikke kræsen, når det kommer til god italiensk pizza eller kringlede cocktails. Studerer virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet.