Foto: Fru Larsen

Restauranten Fru Larsen vinder pris

RESTAURANT Østjysk restaurant løb med prisen som Årets Bo & Spis-adresse 2015, da Den Danske Spiseguide i søndags uddelte en række priser.

Den kombinerede restaurant og hotel Fru Larsen i Laurbjerg mellem Aarhus og Randers løb i søndags med Den Danske Spiseguides pris som Årets Bo & Spis-adresse 2015. Det anmelderroste spisested var oppe mod stærke konkurrenter som Dragsholm Slot på Vestsjælland og Ruths Hotel i Skagen, og begrundelsen fra dommerkomitéen for valget af det østjyske sted lød således:

“For et udpræget personligt engagement i gæstens velbefindende fra ankomst til afsked over værelseskomfort, gastronomi og vine samt afsluttende morgenmad af meget høj valør med prioritet på det hjemmelavede er det en glæde at kåre Fru Larsen.”

Glæde hos forpagterparret
Fra Fru Larsens side er der ikke overraskende glæde at spore hos forpagterne Tommy Friis og Birgitte Skibsted Friis.

”Selvfølgelig er vi stolte ikke kun over at modtage prisen, men også over, at vores gæster kan mærke vores glæde og entusiasme omkring Fru Larsen, og at vores prioritering af den gode stemning, den personlige betjening og den unikke gastronomiske oplevelse skinner så tydeligt igennem. Det er jo netop det vi elsker og arbejder målrettet efter hver eneste dag,” siger Tommy Friis i en pressemeddelelse.

Vinderen af den prestigefyldte pris som Årets Restaurant 2015 gik til Kong Hans i København, mens Restaurant Ti Trin Ned fra Fredericia tog hele tre titler til uddelingen. Prisen som Årets Bo & Spis-adresse gik sidste år til Hotel Frederiksminde i Præstø.

Tommy Friis er tidligere kåret som Årets Kok 2010, og Birgitte Skibsted Friis har erfaring fra restauranter i København og Sydney.