Skål i saft: Restaurant Substans tilbyder nu saftmenu

Skål i saft: Restaurant Substans tilbyder nu saftmenu

af -
Foto: Restaurant Substans.

Som noget nyt kan du nu få en saftmenu på Restaurant Substans.

Er du ikke så vild med vin? Så er der gode nyheder hos Michelin-restauranten Substans i Frederiksgade 74, hvor du som noget nyt kan få en saftmenu til din mad.

”Vi synes, der manglede et ikke-alkoholisk input til menuen. Man skal også kunne få en god smagsoplevelse ved os, hvis man er gravid eller ikke drikker alkohol,” siger restaurantchef ved Restaurant Substans Nick Laursen.

Hovedingredienserne til saftmenuen er blandt andet te, økologiske urter, frugter og hvedesorter. Du kan bestille saftmenuen til enten ”Den knap så store menu,” hvor du får fire glas til 250 kroner, eller til den ”Store pakke,” hvor du får syv glas for 400 kroner.

Restaurant Substans skriver på sin Facebook-side, at restauranten har forsøgt at tilpasse hvert glas fra saftmenuen, så den passer til noterne i retterne.

Philip Selmann
Skribent. Har en ph.d. i at spise lasagne og er generelt glad for det italienske køkken. Oliven er mit kryptonit. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.