Restaurant Sonnesgade 11 er blevet til en dining club. Foto: Restaurant Sonnesgade 11.

Nystartet gourmetrestaurant dropper a la carte

Sonnesgade 11 vil fremover være en dining club med private og offentlige arrangementer. 

Da gourmestrestauranten Sonnesgade 11 slog dørene op i efteråret 2016, var det med a la carte på menuen. Men nu har spisestedet ændret koncept. Sonnesgade 11 er blevet til en såkaldt dining club, der tilbyder private arrangementer og offentlige events.

“Med baggrund i husets åbne køkken vil stedet fremover åbne sig op til særlige lejligheder i løbet af ugen og i weekenderne,” står der på spisestedets hjemmeside.

Tvivl om konceptet
Det var ejernes tvivl om konceptet, der satte ændringen i gang, skriver Aarhus Stiftstidende.

“Drømmen var et hus med masser af gang i den på mange måder, men a la carte-delen bremsede desværre for ret meget andet. Vi havde simpelthen ikke fået talt konceptet godt nok igennem og havde ikke det produkt, vi gerne ville, så derfor trak vi i håndbremsen,” siger arkitekt Søren Leth til avisen.

Han står sammen med restauratør Simon Schillums Mogensen og arkitekt Rasmus Therkildsen bag Sonnesgade 11.

Kantine og vinbutik
Udover private selskaber og offentlige events vil stedets restaurantlokale fortsat være kantine for de medarbejdere, der har til huse i bygningen.

Desuden vil der løbende være arrangementer i vinbutikken i kælderen, hvis nye bestyrer Somchai Saensee også fungerer som restaurantchef i dining clubben.