Foto: Restaurant Seafood.

Restaurant Seafood lokker med skaldyr og bobler på havnen

SPONSORERET: Fire fredage i oktober og november byder Restaurant Seafood dig velkommen til “Skaldyr og Bobler”. 

Hvis du også er helt pjattet med skaldyr, er det nu, du skal holde dig til.

Fredag den 6. og 27. oktober og fredag den 3. og 24. november inviterer Restaurant Seafood på Marselisborg Havn nemlig til en aften spækket med både skaldyr og bobler.

Til “Skaldyr og Bobler” vil du over flere serveringer få mulighed for at spise dig mæt i både varme og kolde retter med alt fra østers til dansk sorthummer, ligesom du vil kunne nyde godt af restaurantens store udvalg af bobler i form af både cava, cremant og champagne.

Vil du hellere have vin uden bobler, så har du mulighed for at smage den sjældne hvide Chateauneuf du Pape eller en lækker Bandol rosé fra Provence.

Restaurant seafood mad

Kammuslinger og jomfruhummere
Til de fire events vil madprogrammet bugne med lækkerier, og det eneste du skal gøre er at tage imod alle anretningerne, der kommer ind i flere omgange.

Smag for eksempel ristede kammuslinger med brunet smør, friskkogt dansk sorthummer og gratinerede danske jomfruhummere.

Du vil også blive budt på flere slags rejer – både de store, vilde argentinske af slagsen vendt i chili, hvidløg og ingefær og håndpillede nordatlantiske rejer, som vi kender dem.

Serveringerne tæller mindst 13 retter, og du vil under hele aftenen få godt, hjemmebagt brød med aioli, chilimayo og basilikumcreme til.

Restaurant seafood bord

Fantastisk udsigt on the side
For at det ikke skal være løgn, kan du under hele middagen nyde den flotte udsigt over Aarhus Bugt fra restaurantens skønne beliggenhed ved Marselisborg Havn, så længe solen tillader det.

En aften med skaldyr og bobler koster 1.200 kroner, og så får du også kaffe og lidt sødt til sidst. Du reserverer bord på 8618 5655.

Udover “Skaldyr og Bobler” afholder restauranten også en række andre begivenheder. Du kan for eksempel fejre Mortens Aften her den 10. og 11. november – her er der dog kun få ledige to-mandsborde tilbage.

SPONSORERET INDHOLD