Foto: Restaurant Pondus.

Gourmet: Aarhus-restaurant er klar med deres første påskemenu

Hvis du mangler et sted at spise i påsken, bør du måske overveje at kigge forbi Restaurant Pondus. Det velanmeldte spisested har for første gang besluttet sig for at afholde en påskefrokost.

Der er mulighed for at opleve en påskefrokost, der næsten er på Michelin-niveau, når Restaurant Pondus slår dørene op i helligdagene. Spisestedet har de sidste par år været fast indehaver af Michelin-stjernens lillebror, Bib Gourmand-prisen, der gives til restauranter med fortrinlig mad til gode penge. Og nu vil spisestedet som noget nyt for første gang afholde en påskefrokost.

Menuen kommer til at bestå af sild med hyldebærkapers og creme fraiche, røget torsk med æble og peberrod, tarteletter med gemte svampe og porrer, lam i pres med pickles, kylling med æg og spinat, og endeligt er der gammel knas med stegte løg. Desserten kommer til at bestå af øllebrød med piskefløde og tørrede bær.

Påskefrokosten kører på restauranten fra fredag den 29. marts til søndag den 31. Prisen er 195 kroner per person. Det anbefales, at man ringer eller bestiller bord inden. Restaurant Pondus ligger på adressen Åboulevarden 51 i Aarhus midtby.

Oktober 2020

Optællingen er i gang

Tilmeld vores nyhedsbrev