Øv: Restaurant på Nørre Allé trækker stikket

Øv: Restaurant på Nørre Allé trækker stikket

af -
Pixabay

Restauranten i Huset Carmel har ikke kunne tiltrække nok gæster, og driften af restauranten er nu sat på standby.

Huset Carmel i det tidligere missionshus på hjørnet af Nørre Allé og Klosterport åbnede i maj 2017 som hotel og restaurant, men på grund af et svigtende antal gæster har ejer af Huset Carmel, Jørn Tækker, nu valgt at lukke ned for driften af restauranten.

“Jeg må bare erkende, at det saftsuseme er vanskeligt og dyrt at drive en restaurant med ambitioner, og at jeg ikke kan blive ved med at lægge så mange penge i projektet, når der ikke kommer nok gæster”, siger Jørn Tækker til Århus Stiftstidende.

Gode anmeldelser
Selvom gæsterne har svigtet Restaurant Carmel, har restauranten tidligere fået store roser fra både madanmeldere og gæster, men det har altså ikke været nok til, at restauranten kom helt op at køre.

“Det er rigtig ærgerligt, at restaurantdelen ikke kan køre, men til gengæld fortsætter jeg hoteldriften, hvor vi har et godt koncept, der fungerer, og hvor vi har en god belægning,” siger han til avisen.

Restaurant Carmel var kendt for at lave mad med økologiske råvarer fra bæredygtige producenter samt egne drivhuse.

Jesper Konggaard
Skribent. Jeg er en sucker for spændende mad fra fjerne egne, men jeg er heller ikke kræsen, når det kommer til god italiensk pizza eller kringlede cocktails. Studerer virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet.