MellemRum har nytårsmenuen til kødspiseren og vegetaren

MellemRum har nytårsmenuen til kødspiseren og vegetaren

af -
Restaurant MellemRum

ANNONCE: Årets nytårsmenu fra Restaurant MellemRum kan både bestilles af dem, der elsker store bøffer, men også af vegetarer.

Julen varer lige til påske – og derimellem kommer nytårsaften. Hvis du som mange andre bliver helt ør i hovedet ved tanken om forberedelserne til årets nytårsmenu, så kan du gøre det nemt for dig selv og bestille menuen fra Restaurant MellemRum. Med nytårsmenuen gør MellemRum det nemlig så nemt som overhovedet muligt for dig, så tiden ikke skal bruges i køkkenet, men blandt dine gæster.

Som sædvanligt består menuen af fire retter – forret, mellemret, hovedret og dessert – og igen i år er der mulighed for at købe en fireretters vegetarmenu. Begge menuer koster hver 450 kroner, og der er mulighed for at tilkøbe snacks, vin og kransekage.

Maden afhentes i restauranten på Fredens Torv 2 mandag den 31. december mellem klokken 11 og 16, og med maden medfølger en udførlig guide til anretningen samt en video med forslag til, hvordan maden kan anrettes.

Restaurant MellemRum

 

Jomfruhummerbisque og oksemørbrad
Til kødspiserne starter menuen med en velsmagende jomfruhummerbisque smagt til med safran, hertil store rejer og jomfruhummerhaler samt porrer og gulerødder. Mellemretten er en af MellemRums signaturretter, nemlig rødbederimmet laks, råmarinerede rødbeder, purløgsolie og saltede mandler. Hovedretten byder på steak af mør oksemørbrad med selleripuré, stegte kejserhatte i timian, syltede rødløg og rødvinssauce og hertil knuste kartofler med kryddersmør.

Aftenen sluttes af med en lækker chokoladekage a la MellemRum serveret med lune blommer i portvin og appelsincreme.

Vegetarisk velsmag
Vegetarmenuen starter ligeledes med en suppe, som er lavet på jordskokker og smagt til med trøffel. Dernæst følger en svampepaté med råmarinerede rødbeder, purløgsolie og saltede mandler. Til hovedret serveres tempeh marineret med soya, ingefær og lime samt med selleripuré, stegte kejserhatte i timian, syltede rødløg og peberfrugtsauce. Hertil er der knuste kartofler med kryddersmør. Chokoladekagen serveres også her til dessert.

Restaurant MellemRum

 

Vin, der matcher maden
Det er også muligt købe vine, der er nøje udvalgt til de enkelte retter. Vinene bestilles sammen med menuen og afhentes sammen med maden – en oplagt mulighed for at slå to fluer med ét smæk.

Luksus-vinmenu:

  • 2015 Pouilly-Fuissé Les Crays, Dom. Sylvaine et Alain Normand, Bourgogne, Frankrig
  • 2016 Vom Vulkan, Riesling Trocken, Schlossböckelheimer, Gut Hermannsberg, Nahe, Tyskland
  • 2015 Il Bruciato, Bolgheri DOC, Tenuta Guado al Tasso Antinori, Toscana, Italien
  • 2012 Reflets de Carbonnieu, Domaine de Carbonnieu, Sauternes, Bordeaux, Frankrig

Kr. 900

Vinmenu 1:

  • Cava Brut Reserva, Segura Viudas, Spanien (til snacks)
  • 2016 Chardonnay IGT, Tormaresca, Puglia, Italien
  • 2017 Just Riesling, Trocken, Gut Hermannsberg, Nahe, Tyskland
  • 2015 Achelo Cortona DOC Syrah, La Braccesca, Antinori, Toscana, Italien
  • 10 Years Old Tawny Port, Churchill-Graham, Porto, Portugal
  • Cava Brut Reserva, Segura Viudas, Spanien (til kransekage)

Kr. 700

Vinmenu 2:

  • 2016 Chardonnay IGT, Tormaresca, Puglia, Italien
  • 2017 Just Riesling, Trocken, Gut Hermannsberg, Nahe, Tyskland
  • 2015 Achelo Cortona DOC Syrah, La Braccesca, Antinori, Toscana, Italien
  • 10 Years Old Tawny Port, Churchill-Graham, Porto, Portugal

Kr. 500

Alle flaskerne kan også købes individuelt.

Det hele kan bestilles via Restaurant MellemRums hjemmeside.

Restaurant MellemRum