Den 12. oktober åbner Malt Restaurant & Lounge i det gamle Ceres-bryggeri. 

Det bliver næppe mere passende: En ny øl-restaurant i lokalerne hos et gammelt bryggeri!

Den 12. oktober bliver dørene slået op for første gang hos Malt Restaurant & Lounge, der har til huse i det gamle bryggeri i Ceres Byen.

Du kan glæde dig til at spise mad, der er lavet efter social dining-konceptet, hvor hele bordet deles om flere mindre serveringer – og så kan du naturligvis også glæde dig til masser af god øl.

Ølsmagninger og ølsommelier
Manden bag den nye restaurant, Søren Anker, fortæller til bookingsitet Dinnerbooking.dk, at de aarhusianske ølentusiaster har noget at glæde sig til.

“Der vil være ølsmagninger og ølsommeliers, som kan fortælle historien bag de øl, der serveres,” siger han til Dinnerbooking.dk.

Noget af den øl, du kan få serveret, er blandt andet lavet af brygmesteren bag Nørrebro Bryghus, der i år 2012 vandt international anerkendelse som den bedste aktive brygmester på verdensplan.

Unikke omgivelser
Hvis ikke du er den store øldrikker, kan du nøjes med at besøge restauranten blot for dens smukke og historiske lokaler.

Bryggeriet blev grundlagt i 1856 og slukkede trofast den danske øltørst med Aarhus-produktionen helt indtil 2008. Du kan tydeligt mærke magien i de gamle bryggerilokaler, der rummer på masser af charme og gamle historier.

Er du blevet nysgerrig på Aarhus’ nye øl-restaurant, kan du læse mere om den her.

NB: Ved en fejl stod der en forkert åbningsdato i den oprindelige version af denne artikel, hvilket redaktionen beklager.