Foie gras og oksetatar: Restaurant inviterer til Wine Pairing Dinner

Foie gras og oksetatar: Restaurant inviterer til Wine Pairing Dinner

af -
Pixabay

Restaurant L’øst på Østergade 10 inviterer til Wine Pairing Dinner fredag den 2. november klokken 18.

Er du vild med god mad i massevis og veludvalgte vine, som passer til? Så kom forbi Restaurant L’øst fredag den 2. november klokken 10, hvor restauranten inviterer til Wine Pairing Dinner. I samarbejde med H. J. Hansen Vin har restauranten sammensat en aften, hvor du får 5 retter mad med vin.

Du starter med snacks, som er laks med rygeost, dild, løg og vagtelæg, en okse-tatar med trøffel, og en pighvar med sprød kartoffel og fiskeskum. Til de snacks får du Cava y Camps Reserva. Derefter bliver forretten serveret, og den består af hummer bisque med crudite a fennikel, smørpocheret pighvar og urter, som serveres med et glas Koonunga Hill Riesling.

Foie gras og tranebærskum
Den næste ret er svineterrine med foie gras, kartoffel, tranebærskum samt urter og dertil et glas Pinot Noir. Den næste ret serveres med et glas Barolo Albe, og der får du kalvemørbrad med røget kartofler, rødbede puré, lakrids-syltet rødbede og frisk trøffel. Efter denne ret er det blevet tid til en estragon granite med champagneskum og frisk estragon. Til at skylle ned med får du et glas bobler Cremant de Bourgogne.

Til dessert kan du nyde en kraftig chokolade med passionssorbet, æblegelé, chokoladegren og citron, og du får selvfølgelig en portvin til. Vi håber, du har mere plads i maven, da du helt til sidst slutter af med tre forskellige fyldte chokolade og en velbrygget kaffe.

Middagen består af 5 retter mad med snacks og 7 vine. Det koster 595 kroner per person at deltage, og du kan bestille bord her.

Johanne Westh Sloth
Skribent. Jeg er vild med pasta i alle former, nyder sol-lune jordbær, og en iskaffe slubres så hurtigt, at jeg får brain freeze. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.