Foto: Pixabay

Bon appétit: Ny fransk restaurant åbner i Frederiksgade

I juni 2018 slår den franske restaurant Les Trois dørene op på Frederiksgade.

Er din favorit det franske køkken, kan du godt begynde at glæde dig til foråret. Omkring den 1. juni slår den nye restaurant Les Trois nemlig dørene op i Frederiksgade 29, som tidligere husede bodegaen Frederiks. Restauratør og vinkonsulent Kim Thygesen står bag det nye projekt.

”Vi vil lave en bistro på stueplan, og så bliver første sal en hyggebar, hvor vi vil have alverdens gode vine, lækre gincocktails og avecs samt velassorterede cigarer, som kan ryges på terassen,” siger Kim Thygesen.

”Ideen er, at man starter på første sal med et glas vin, bobler eller lignende. Så finder man ud af, hvad man vil have at spise nede i restauranten, og senere kan man så gå op igen og få en drink,” tilføjer han.

Bonderet og treretters
Kim Thygesen er også partner i den franske Restaurant Dauphine, som ligger lidt længere oppe ad Frederiksgade, men Les Trois bliver lidt anderledes.

”Det bliver ikke en finere fransk restaurant som sådan, for der har vi Dauphine, men det er stadig fransk mad, for det kan vi godt lide. Du kan sagtens komme ind og få en enkelt ret eller en trerettersmenu, alt efter hvad man lige har lyst til,” siger Kim Thygesen.

Planen er, at vinbaren åbner om eftermiddagen og restauranten fra klokken 17. Les Trois er et samarbejde mellem Rolf Nordentoft, Nikolaj Bech og Kim Thygesen selv, og de glæder sig til at komme i gang.