Restaurant laver ny menu – perfekt til mortensaften

I forbindelse med mortensaften skifter restaurant på Frederiksgade menu. På menuen finder du and og en af køkkenchefens specialiteter.


Det er snart mortensaften, og det er på mange måder også starten på, at julen rykker ind på spisebordene. Det gør den også på Syv Ni 13, som den 10. november, på mortensaften, skifter menu.

Læs også: Mortensaften på restaurant i M.P. Bruuns Gade

Som altid på Syv Ni 13 serveres retterne som social dining, og du finder en række klassiske juleelementer på den lækre menu. Du får blandt andet grønkål med trøffelmayo og friteret artiskok samt rosastegt andebryst med køkkenchefens særlige akvavit sauce. Det skulle efter sigende være en fantastisk lækker sauce.

Du kan vælge mellem 2 forskellige menuer. I den lille menu får du 3 snacks og 4 retter for 313 kroner. I den store menu får du 3 snacks og 7 deleretter for 413 kroner.

Så hvis du er på udkig efter en lidt anderledes mortensaften-menu, som måske også er en smule grønnere, så er Syv Ni 13 et godt bud.