Foto: Restaurant Köd

Restaurant lokker med kødfyldt menu i vinterferien

Restaurant Köd i Skolegade fejrer vinterferien med kødfyldt menu.

På den populære Restaurant Köd i Skolegade er de, som navnet antyder, glade for kød. Og det gælder også i vinterferien, hvor restauranten kører et særtilbud med 325 kroner for 2 retter eller 3 retter for 375 kroner.

“Det er koldt udenfor, og vi glæder os til at foråret og sommeren snart er på vej. Mens I venter, kan I sammen med dem I holder af forkæle jer selv med en god restaurantoplevelse. Derfor inviterer vi jer ind i varmen på de hyggelige lokaler hos Restaurant Köd, hvor vi har sammensat en lækker menu til jer,” lyder det fra restauranten.

Svinekæber og ribeye
Forretten lyder på terrine af svinekæber med syltede sennepskorn og trøffelbalsamico samt koldrøget laksetatar med rygeostcreme friske urter og citron. Herefter kommer en hovedret bestående af en krogmodnet ribeye på 300 gram fra Uruguay med fritter og bearnaisesauce. Desserten lyder på panna cotta med hindbærcoulis med saltet karamel og marengs.

Tilbuddet kører fra søndag den 12. februar til torsdag den 16. februar og søndag den 19. februar. Du kan reservere bord her.