Foto: Restaurant Köd

Restaurant Köd har Aarhus’ bedste steak

STEAK Aarhus’ absolut bedste steak fås på restaurant i midtbyen, mener brugerne af anmeldelsessite.

Bistrobølgen har gjort store steaks med fritter og bearnaise mere hotte end nogensinde, men hvor får man den bedste steak i Aarhus? Det afslører en opgørelse fra anmeldelsessitet Tripadvisor, hvor den bedst anmeldte restaurant i kategorien steakhouse er Restaurant Köd i Skolegade.

Mere end 350 gæster har anmeldt deres besøg på Restaurant Köd, der scorer en gennemsnitlig karakter på 4,5 ud af 5. Opgørelsen viser tilmed, at Köd er den femte bedst anmeldte af alle restauranter i Aarhus. Som en af de seneste anmeldelser fra brugeren Jack Marquart lyder:

”Rigtig god atmosfære, personalet venligt og opfølgende. Gratis champagne da vi havde en nyudklækket student med. Maden var superlækker til 5 stjerner”.

Mørbrad og chateaubriand
Restaurant Köd har blot et par år på bagen i det aarhusianske og er startet af folkene bag den kombinerede restaurant og cocktailbar Slap Af i Studsgade. Hvis du vil smage på sagerne i Skolegade, kan du få en dansk mørbrad til 270 kroner og en chateaubriand til to personer for 540 kroner. På menuen er også er steaks fra Uruguay og USA samt en række forretter og desserter.

På andenpladsen i opgørelsen kommer den aarhusianske aflægger af steakkæden MASH på Banegårdspladsen, mens tredjepladsen indtages af Clemens Gastro & Bar ved åen.

Hele top 5 ser således ud:

  1. Restaurant Köd
  2. MASH
  3. Clemens Gastro & Bar
  4. Jacob’s BBQ
  5. A Hereford Beefstouw

Tillykke til alle 🙂