Arkivfoto: Pixabay.

Ny restaurant på vej ved Klosterport

Det kommende Hotel Carmel ved Klosterport får formentlig en franskinspireret restaurant.

Det bliver sandsynligvis mad med et fransk pift, der kan nydes i kælderen under det kommende Hotel Carmel ved Klosterport. Det skriver Lokalavisen Aarhus. 

Hotellet, der tidligere har huset Missionshuset Carmel, tilbyder både overnatninger, en salon med live swing- og jazzmusik samt en restaurant. Sidstnævnte slår dørene op til juni, og der forhandles i øjeblikket med en anerkendt kok.

“Jeg regner med, at det bliver et franskinspireret brasserie af en art. God mad til en overkommelig penge. Ikke noget snobberi. Og det bliver det heller ikke med salonen, selvom det kan lyde sådan, når vi opfordrer folk til at klæde sig fint på, og de skal booke bord. Det er for at skabe en stemning og en ramme om en god aften,” siger ejer Kenny Jess Brandt til Lokalavisen Aarhus.

Gratis åbningsfest
Selve hotellet befinder sig på bygningens 1. og 2. sal og åbner den 1. juli, mens Salon Carmel byder indenfor fra lørdag den 29. april klokken 17. Her vil der være gratis åbningsfest med bobler til de første 100 gæster.

Derefter kan man hver fredag og lørdag besøge salonen mellem klokken 20 og 03. Entréprisen bliver 70 kroner, og der vil være livemusik på scenen samt vin, cocktails og absint bag baren.

Kenny Jess Brandt ejer også Løve’s Bog- og Vincafé på Nørregade, Vincaféen samt Løvens Forlag på Borggade og Løve’s Antikvariat på Høegh-Guldbergs Gade.