Bon Appétit: Fransk restaurant har fået ny aftenmenu

Bon Appétit: Fransk restaurant har fået ny aftenmenu

af -
Foto: Restaurant ET.

Restaurant ET ved Åboulevarden byder nu på en ny aftenmenu. 

Er du i humør til en sommerlig nyfortolkning af det danske og franske køkken? Så læg vejen forbi Restaurant ET ved Åboulevarden 7 – her blev der nemlig den 7. juli lanceret en ny ET-menu.

På den nye menu kan du vælge mellem fire forretter, tre hovedretter og to desserter. Blandt forretterne finder du blandt andet krabbe med danske blomkål, mandler, citron, krabbereduktion og sommerurter samt grillede lammehjerter med havre, persille, hvidløg, hestebønner, parmesan og sommerspinat.

Til hovedret står den på for eksempel helstegt rødspætte med ribs, grillede babyagurker, “brændt” smør og danske kartofler eller langtidstilberedt kalvenakke med kantaraller, bøgehatte, pommes fondant og svampesifon.

Koldskål a la ET
Og til dessert? Ja, her kan du vælge en koldskål a la Restaurant ET med hyldeblomstsorbet, friske bær, vanilje og kammerjunkere eller en lun chokoladefondant med vaniljecreme.

Kan du ikke bestemme dig, så lad køkkenet vælge for dig – i så fald får du tre retter for 368 kroner.

ET-menuen serveres fra klokken 17.30 til 22, og du kan se hele den nye menu her.

Du kan som altid også vælge fra Restaurant ET’s Menu Traditionelle, der byder på franske klassikere.

Louise Højmark
Redaktør. Uddannet cand.public. i analytisk journalistik. Svært begejstret for kaffe med mælk, gode morgenmadsplatter og langt de fleste kager.