And, kastanjer og brunede kartofler: Så er der Mortensaften på Restaurant ET

And, kastanjer og brunede kartofler: Så er der Mortensaften på Restaurant ET

af -
Pexels

Restaurant ET på Åboulevarden 7 inviterer til Mortensaften lørdag den 10. november klokken 18.30.

Mortensaften nærmer sig med hastige skridt, og det betyder and til aftensmad. Ved du endnu ikke, hvor du skal spise, så kan du besøge Restaurant ET på Åboulevarden 7.

Lørdag den 10. november klokken 18.30 slår restauranten dørene op til en 4 retters Mortensaften menu. Til forret kan du nyde en koldrøget laks med peberod, citron, Toast Melba og vinterspinat. Til mellemret står den på terrine af gris med linser, hjertesalat, mormor-dressing, kastanjer og estragon.

Forhåbentlig har du plads til mere, da hovedretten er en klassisk andesteg med brunede kartofler, rødkål, skysauce og hjemmelavede kartoffelchips. Til at toppe det hele får du syltede abrikoser med hindbærsorbet, vanilje, marengs og karamel.

Arrangementet starter klokken 18.30, og du får 4 retter for 450 kroner. Du kan læse mere om begivenheden her.

Johanne Westh Sloth
Skribent. Jeg er vild med pasta i alle former, nyder sol-lune jordbær, og en iskaffe slubres så hurtigt, at jeg får brain freeze. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.