Arkivfoto: Pixabay

Voilà: Her er byens bedste franske restaurant

En opgørelse fra Tripadvisor afslører byens bedste franske restaurant.

Er du til oksetatar, vinbjergsnegle og moules marinieres? Så skal du stikke forbi en af byens franske restauranter. Den bedste af slagsen er ifølge anmeldelsessitet Tripadvisor Restaurant Et på Europaplads, der indtager førstepladsen på sitets liste over franske spisesteder i Aarhus.

280 gæster har anmeldt deres besøg på restauranten, der får flotte 4,5 stjerner ud af 5 mulige stjerner. Som brugeren AvaDK opsummerer det i sin anmeldelse:

“Hyggelige lokaler, godt og meget venligt personale, og så er der maden, som var megalækker – gode portioner med mange elementer og smage. Et stort og dejligt vinkort og mange vine på glas.”

Mefisto på andenpladsen
På andenpladsen i opgørelsen ligger den knivskarpe fiskerestaurant Mefisto i Latinerkvarteret, der i lighed med Restaurant Et har en række franske klassikere på menuen. Tredjepladsen i opgørelsen indtages af madmarkedet Aarhus Street Food – markedet er blandt andet listet i kategorien for fransk mad.

Hvis du vil smage på lækkerierne på Restaurant Et, kan du for eksempel starte med marvpiber fra dansk kalv til forret, en entrecote med bearnaise og fritter til hovedret og en creme brulee med polynesisk vanilje til dessert. En anden mulighed kunne være stedets berømte tatar, der er opkaldt efter mesterkokken Michel Michaud og både fås som forret og hovedret.

Hele top 5 ser således ud:

  1. Restaurant Et
  2. Mefisto
  3. Aarhus Street Food
  4. Juliette
  5. French Corner