Foto: Castenskiold

Restaurant ved åen scorer fem stjerner

Stilfuld restaurant ved åen scorer fem flotte stjerner i ny anmeldelse.

Den kombinerede restaurant og natklub Castenskiold er kendt for sine stilfulde lokaler, men de er absolut heller ikke dårlige til at lave mad. Det er konklusionen i en ny anmeldelse i Jyllands-Posten, hvor stedet får fem stjerner af anmelderen.

“Det er dygtigt håndværk, køkkenet præsterer, betjeningen er kompetent hele vejen igennem, og det er fortjent, at Castenskiold er nævnt i den nye nordiske udgave af Michelin-guiden. Stedet får ganske vist ingen stjerner, dem rutter Michelin ikke med, men alene det at blive anbefalet i den franske restaurantbibel er dog noget,” skriver avisens anmelder.

Anmelderen og hans ledsager satte blandt andet tænderne i østers med tomater og ramsløg, tatar af jomfruhummer med dild, glaskål og creme fraiche, lammekrone og braiserede lammekæber med selleri, grillet bøf af ribeye med spidskål, hvid chokoladeparfait og chokoladecreme.

Hvis du vil gøre anmelderen kunsten efter, skal du lægge 695 kroner for en femrettersmenu og yderligere 450 kroner, hvis du vil have en vinmenu.

Læs hele anmeldelsen her.