Vildt: Aarhus-restaurant har 1000 reservationer før åbning

Vildt: Aarhus-restaurant har 1000 reservationer før åbning

af -
Foto: Hotel Carmel.

Restauranten Cármel i Aarhus har rekordmange bookinger før åbningen i juni.

Åbningen af Restaurant Cármel er blevet udskudt et par gange, men nu skulle den være ganske sikker: Restauranten ved Klosterport 6 slår dørene op den 1. juni, og det bliver med rekordmange reservationer af borde.

Ifølge tal fra booking-siden Dinnerbooking.com har 1054 gæster allerede sikret sig et bord inden åbningen. Den gamle rekord var på 880 reservationer på Krofatters Mad & Ølbar.

“Jeg tror, at vores gæster er interesseret i den fantastiske og flotte bygning, der gemmer på en historie, som Cármel er beliggende i. Lokalbefolkningen har fulgt os i halvandet år nu, og derfor har mange været opmærksomme på vores åbning,” siger medejer Kenny Jess Brandt i en pressemeddelelse.

Restaurant Cármel åbner i det gamle missionshus, som er blevet renoveret over de sidste otte måneder, og bliver en del af Huset Cármel, som kommer både til at rumme hotel, restaurant og salon.

Philip Selmann
Skribent. Har en ph.d. i at spise lasagne og er generelt glad for det italienske køkken. Oliven er mit kryptonit. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.