Vi ses på Carmel: Ny restaurant ved Klosterport åbner til maj

Vi ses på Carmel: Ny restaurant ved Klosterport åbner til maj

af -
Foto: Hotel Carmel.

Den nye restaurant Carmel slår dørene op fredag den 4. maj 2018.

Først meldte Restaurant byens nye hotel og restaurant Carmel ud, at de ville åbne dørene sommeren 2017. Senere måtte stedet udskyde åbningsdagen, men nu skulle den være helt sikker: Hotel og restaurant Carmel står klar fredag den 4. maj ved Klosterport 6, hvor der tidligere lå missionshuset Carmel.

”Vi giver et glas bobler, og man kan bestille bord til en aften, hvor vi starter med noget god mad og senere en lidt mere løssluppen stemning med livemusik,” siger ejer af Hotel Carmel Kenny Jess Brandt.

Mad med landtema
Restaurantens køkkenchef bliver Søren Højbøg Hansen, som tidligere har været køkkenchef ved blandt andre Nordsminde Kro, Mols Kroen og Can Blau, og menukortet vil byde på et landtema, hvor nogle af råvarerne bliver groet i restaurantens to egne drivhuse.

”Vi vil servere meget ærlig mad uden madspild, som også går ud på, at alle skal kunne betale sig fra det. Vi vil desuden være tæt på hundrede procent økologiske,” siger Kenny Jess Brandt.

Folkekøkken hver onsdag
Restauranten vil tilbyde sine gæster en a la carte menu – med undtagelse af om onsdagen, hvor Carmel har planer om, at der skal afholdes et “folkekøkken.”

Her kan du få en ret for omkring 85 kroner og nyde maden sammen med andre.

“Vi kommer ikke til at kalde det en bistro eller taverna, men i stedet bliver det en mere social måde at spise på. Folk bliver bænket ved et fælles bord, og kan komme hinanden mere ved. Det kan være, de skal hjælpe hinanden med at sende maden rundt, og dermed bliver det en fed og anderledes måde at spise sammen,” siger Kenny Jess Brandt.

Salon med livemusik
I weekenden åbner restauranten i Carmels salon, hvor der vil være livemusik samt af og til større arrangementer.

Som planen er nu, vil restauranten have åbent alle ugens dage fra omkring klokken 17.30, og salonen vil åbne omkring klokken 21.30.

Philip Selmann
Skribent. Har en ph.d. i at spise lasagne og er generelt glad for det italienske køkken. Oliven er mit kryptonit. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.