Foto: Hotel Royal/David Bering

Gratis bobler: Hotel Royals nye restaurant inviterer til åbningsfest

Restaurant Atrium på Hotel Royal i Aarhus inviterer til åbningsreception med gratis bobler og snacks fredag den 23. august.

Hvis du vil nyde et gratis glas bobler og snacks på Hotel Royal, så sæt kryds i kalenderen fredag den 23. august. Da inviterer Hotel Royal ved Store Torv nemlig til åbningsreception af hotellets nye restaurant Atrium.

Receptionen begynder klokken 12.00 og varer hele 15 timer. Frem til klokken 17.00 er alle velkomne til et gratis glas bobler samt snacks, ligesom du kan få en fremvisning af Hotel Royals nye penthouselejlighed.

Fra klokken 19.00 til 23.00 er der gallamiddag på Atrium – med et begrænset antal billetter – og derefter er alle atter velkomne: I restaurant Atrium kan du købe cocktails og lytte til tonerne fra en dj-pult, eller du kan besøge Royal Casino ganske gratis.

Gastromé-ejere står bag
Bag den nye restaurant Atrium står de to ejere af Michelin-restauranten Gastromé Søren Jakobsen og William Jørgensen, og retterne på menukortet er da også inspireret af konceptet på Gastromé. Derfor vil der være klassikere med inspiration fra det franske køkken samt afstikkere til det nordiske.

”Vi vil forsøge at ramme det klassiske, men også lade de udenlandske gæster mærke, at de er i Danmark,” siger Søren Jakobsen.

Restaurant Atrium er desuden i gang med at udvikle et koncept til udeservering på Store Torv fra foråret 2020.

Du kan læse mere om åbningsreceptionen af restaurant Atrium den 23. august her.