Ny fiskerestaurant åbner ved Nordhavn

Ny fiskerestaurant åbner ved Nordhavn

af -

I 2018 bliver Aarhus en fiskerestaurant rigere, når Restaurant Anker åbner på Fiskerivej ved Nordhavnen. 

Der sker ting og sager på Nordhavnen i Aarhus – og nu kan området snart også prale af at rumme en franskinspireret fiskerestaurant.

Firmaet Smag & Slægt, der også står bag Den Lille Kro på Nørre Allé 55 og Restaurant Martino på Marselisborg Havnevej 46B, er lige nu i fuld gang med at opføre den nye Restaurant Anker, der kommer til at ligge på Fiskerivej 12 – 14.

Her vil du kunne spise dig mæt i fiskeretter lavet på frisk fisk leveret af de omkringliggende fiskehandlere – og dermed er placeringen ved havnen den allermest optimale for en fiskerestaurant, hvis du spørger medejer af Smag & Slægt Martin Schultz.

Drømmen om den franske restaurant
Det har længe været en drøm for Smag & Slægt at starte en fransk fiskerestuarant.

“Lige nu har vi jo Den Lille Kro, der laver dansk mad, og Restaurant Martino, der laver italiensk mad – så da muligheden for at åbne en fransk fiskerestaurant på havnen bød sig, slog vi til,” fortæller Martin Schultz.

Restauranten vil have plads til hele 150 gæster indenfor og lige så mange udenfor på den store terrasse, der også bliver bygget. Du vil altså få rig mulighed for at sidde med havvind i håret og guffe en rødspættefilet i dig til næste sommer!

Noget for alle
Fiskerestauranten satser på at kunne spænde vidt i deres menu, lige fra østers og kaviar til en god omgang rødspættefilet.

“Restauranten er for alle, der kan lide fisk. Vi kalder det ‘fisk og fransk,’ og det betyder, at vi serverer klassiske franske fiskeretter, men uden at det bliver alt for fint og fancy. Du kan altså godt komme her uden at stritte med lillefingeren,” siger Martin Schultz med et smil.

Hvornår restauranten helt præcist vil åbne vides ikke endnu – men vi glæder os til at byde Nordhavnens nye fiskerestaurant velkommen!

Amalie Maindal Nielsen
Skribent på Smag Aarhus. Kan bedst lide at lave tøm køleskabet-mad og er lidt for god til at finde lejligheder til hverdagsvin. Hvis jeg kun måtte bruge mine penge på én ting, ville det være restaurantoplevelser. Kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.