Torsdag den 8. februar inviterer restauranten Klassisk 65 på Jægergårdsgade til en såkaldt “Elevaften,” hvor kokkeeleverne laver en tre-retters menu til 295 kroner.
“Learning by doing,” siges det – og det er noget, restauranten Klassisk 65 på Jægergårdsgade 65 har taget til sig!
Torsdag den 8. februar overlader kokkene nemlig køkkenet til kokkeeleverne, der denne aften selv skal stå for både at udtænke og lave en tre-retters menu samt en snacktallerken, som gæsterne kan nyde for 295 kroner. Det skriver restauranten på Facebook.
Kammusling og kalvespidsbryst
Restaurantens faglærte kokke har på forhånd bestemt, hvilke hovedingredienser de forskellige retter skal bestå af, men hvordan de skal sammensættes og tilberedes, er helt op til eleverne. Først torsdag den 8. februar klokken 17 præsenterer eleverne menuen for resten af personalet.
Det er bestemt, at hovedelementerne til snacktallerkenen skal være rødbede, jordskokke og grønkål, forretten skal bestå af hvilling og kammusling, hovedretten af kalvespidsbryst, mens dessertens hovedingrediens skal være sveske.
Lyder det vildt, synes du? Så kan du være helt rolig – de faglærte kokke vil stå til rådighed i køkkenet hele aftenen. Du kan læse mere om, hvordan du skaffer dig et bord til elevaftenen her.