Rabat og smagsprøver: Østafrikansk madkoncept slår dørene op i Aarhus

Rabat og smagsprøver: Østafrikansk madkoncept slår dørene op i Aarhus

af -
Foto: PR.

Snart kan du sætte tænderne i mad fra det østafrikanske køkken på Aarhus Central Food Market – og åbningsdagen byder på smagsprøver og 25 procent rabat.

Er tanken om en sambusa noget, der får dine tænder til at løbe i vand – eller bliver du nysgerrig på at prøve en? Så sæt kryds i kalenderen lørdag den 19. oktober, hvor det østafrikanske madkoncept Saakin Sambuusa slår dørene op på Aarhus Central Food Market på Sankt Knuds Torv.

Åbningsdagen byder på gratis smagsprøver samt 25 procent rabat mellem klokken 14.00 og 17.00.

“Vores oldemor Saakin lavede mad med masser af kærlighed og respekt for råvarerne. Det er hendes opskrifter og værdier – i en moderne fortolkning – som vi gerne vil dele med aarhusianerne. I mødet mellem det østafrikanske og nutidens moderne køkken opstår en unik smagsoplevelse – en helt særlig Saakin-smag, som vi er utroligt stolte over at kunne dele med jer,” fortæller Hamda Ibrahim, der sammen med søskendeparret Roda Ahmed og Abdi Fatah Ahmed står bag Saakin Sambuusa.

Udover sambusa – som er en østafrikansk udgave af den indiske samosa – byder Saakin Sambuusa på somaliske fladbrød, Kimis. Madkonceptet tilbyder både mad med kød samt muligheder til vegetarer og veganere.

Louise Højmark
Redaktør. Uddannet cand.public. i analytisk journalistik. Svært begejstret for kaffe med mælk, gode morgenmadsplatter og langt de fleste kager.